Tuesday, 1 January 2013

Tahun Baharu


Salam. Selamat tahun baru J ……Tahun ni mcm tak excited sgt pun nak masuk tahun baharu sebab hehe da 20 tahun kan, then tahun baru kat IPDA mmg best pun kan. Tak sempat lah nak list azam tahun niii..Just mahu jd insan yg lebih baik dr sehari ke sehari.

Finnally I know  the truth . Alhamdulillah.Sebelum tahun baru niee aku da kenal dah siapa insan yg alim dan baik itu (double meaning) thanks Allah . Betul kata org, baik buruk seseorg itu tak boleh diukur dr luarannye sahaja.Bukan org yg mcm ni utk dijadikan khalifah dlm sesebuah keluarga.Hari ini aku belajar perkara baharu . Usia dan pengalaman sesungguhnya mematangkan kita yg sedang berada di tgh lautan ni..Bangkit wahai remaja.

Anyway.Hari ini sy memaafkan semua kesalahan org yg berbuat salah kepada saya kerana sy tak lari daripada melakukan kesalahan juga .

Annam Style

Cute gila annam nihh .Duniaa aju..Dalam hati ada taman weee hahaha.mmg aku suka kanak2 pun sooo cute muahh dala nak p mandi! nk g daftar pismp 1.1.2013 be nice ya!

No comments:

Post a Comment