Saturday, 27 October 2012

Mengejar awan yang pergi ?

Hahahaha npe nk kejar awan yg pergi?? let it go la kalau tuhh membuatkan dirinya bahagia ?? came onn lhaaa hahaha :) Dunia dan isinya adalah pinjaman semata2 so npe kite nk mengejar tuhh semua.Tapi lha kan ape salahnya kite kejar awn tuhh smpai kite dah tak larat daaa smpai tersungkur berkali2 ..sbg tanda kite bersungguh2 nak kat awan tuhhh :).. Usaha tangga kejayaan knn ..ak pasti even awan tuhh akan terus berjalan seiring dengan waktunyaaaa..pasti one day akan muncul cahaya yg membuat awan tuhh terberhenti dan memandang siape yg mengejarya dalam diam tuhh kan ... muahahahahah :)Mungkin salah org tuhh yg sebelum ini membiarkan awan tuh pergi..tp semua yg berlaku pasti ada sebab.. Allah dah susun semua nie jgn risau lhaa :) 

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

cuma tulis shj di blog yg tak mungkin dibaca olehnya hahaha..

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..

No comments:

Post a Comment