Thursday, 1 November 2012

Die same laaaa

    Salammm hye hr nie ak ase dah genap 10 tahun dia meninggalkan kita semua...He is special person..verry special. how kind of u !....Allah lebih sayangkan die .....awk tahu tak sy g ICU tgk awk sakit..tapi sy tak boleh masuk sbb tak cukup umur..sy tgk je awk dr jauhh..sy tahu awk tgh tahan sakit kan :( .Awak tahu yg sy datang sbb mak awk byk kali pggil awk  suruh bangun n ckp sy datang ...Bpe hari lepas tuhh ,waktu maghrib mak awak cll ckp awk dah gerak2 sikit..Sy tersenyumm lebar sbb sy bosan,awk tak ade kat sekolah hurmmmm ...kan kite selalu gurau2 g koop beli pensil byk2 hurmm ingat tak??hehehe tp awk yg bayar :) .... gurau senda..senyum tawa masih segar dlm ingatan..Setengah jam lepas tuhh mak awk call lg ..mak awk ckp awk dah tak de....sy terkejut n sedih sgt sbb sy tak sgka org yg selama ini selalu ada dgn sy dah pergi untuk selamanyaa...jantung berdegup kencang sgt smp tak terkeluar air mata :(. Tak sangka awk pergi dulu selamanya tinggalkan mak awk,sy n semua lahh.

    Esoknya ,mayat awk dah dibawa pulang...ramai yg datang rumah awk pg tuhh termasuk budak2 sek..dorg dtg naik basikal nk jumpa awk buat kali terakhirrr.. Sy sedihh sgt  awk ..tak tipu.. Awk mesti nampak kan sy ade kat penjuru umah awk tuhhh baca yassin kat awkk ..Lepas tuhh ..awk siap nk di kafankan ..muke awk dah nk ditutup ..semua menatap awk buat kali yg terakhirr..semua orgg suruh sy tgk awkkkkk tpp sy tak sanggup awk!! mak awk ngis kuat awkkk awk kan anak tunggal diaa..dulu ayah awk tinggalkan dia,then awk pulak pergii ..Sy tgk mak awk ngis kat bilik sy terkaku awkk. ramai yg tenangkan mak awk.

   Sy update nihh sbb sy dh rindu sgt kat awk...hurmm kalau awk masih ade sy sure kite msti jd ehem2 kan skrg ..hehehehe..sbb sy tahu awk jer yg faham sy.awk kenal sy kan3! puii org lain nihh tak kan faham...haha .Dulu awk slalu protect sy,back up sy even sy slalu je nakal kat awk hehehe :) ..awkkk sy single lg smpai skrg....hehehe ade la sy try2 kwn dgn someone nihh byk sgt persamaan die dgn awk ..anak bongsu,die pun ada appndix awk..sbb tuhh sy risau takut dia jd mcm awk :(,ayah dia dah takde jugak awk,warna kulit pun same ..manje2 jugekk tpp now tahla,dia ada haluan diri sendiri..let go jela k.. awkkk2 doakan kite jumpa balik kat syurga nt eyhhh IMY muahhhhh :) Semoga awk tenang di sana ALFATIHAH .....AMINNNNNN...

Sahabat until Jannah :) Amin 



Alfatihahh semoga awk tenang di sana :)

No comments:

Post a Comment