Wednesday, 25 April 2012

ooyeahhhhh. . .!


wei awat la mata ak nie kejam ngat enggak mau tidur. . . nk watpa ngah mlm cni pn ak tak tahu la..stop kenakan org ye tak payah wat onar huh..mencari kesempurnaan..ak perlu lebih dekat dgn maha pencipta ...normal la setiap manusia cinta akan kebaikan walaupun takde yg sempurna di dunia nie tp ak yakin 200 peratus khalifah di muka bumi nie nk jd baik mgkin jalannya belum terbuka luas dan tak mendapat hidayah lg.tp hidayah n petunjuk tu bkn dpt free2 ja kita kena usaha ...byk2 doa mintak pdNya hurmm otw..tahap keimanan ak masih lg tak stabil..hurmmm maklumlah zaman remaja  nie ibarat kita berada di tgh2 lautan kalau silap la kendalikan layar tu maka karam lah kita di lautan dunia yg fana nie..ak selalu fikir tu semua.dulu ak teringin sgt nak jd pendakwah sbb ak minat n tertarik sgt dgn kesucian Islam dan ak rasa rugi kalau hanya sekadar beragama dan tahu ttg Islam tetapi tak dapat menyampaikannya kpd org lain..rugi rasanya ...tp semangat tuhh hilang suda walaupn jauh disudut hati ak nie teringin sgt nak jd hamba Allah yg menyumbang kpd agama hurmm   aku harap 1 hari impian ak akan tercapai ak akn pelajari agama dgn lbih dalam insyaAllah..tetiba tgn kiri ak kebas nie huuuu..da nk kul3 ak tak tidur lg masih byk persoalan yg berada di minda nie ...aku syg classmate ak semua da mcm adik beradik daaa ak asa ...ak harap persahabatan nie kekal sampai bila2 hehe  mereka la yg wat ak tertawa n wat ak lupa kesedihan yg melanda mereka pengubat hati tatkala rindu akan family haha jiwang seyhh btw serius classmate yng sporting saling melengkapi im happy with them huhu senyum sokmo la k blh tido da kuttt salam :)

No comments:

Post a Comment