Thursday, 26 April 2012

ape pn blh. . .

ha..ha..ha meh nk kenaikan geng ona ak...ketot,gegirl,sabut,ejasz,mak org,hindustanei,ermmm nie jela kutttt lau tertinggal ak tak tahu la arnn ngeh2 kami nie mmg la sakai gila tp yg lg sakai,tak cover lgsg ak dgn si ketot la kan ya ampun bising teramat haha tp semua ok!ala org len nk kata apa ak tak kisah la aduhaiii kalau semua org baik ye bagus kan2 hurm tp nk wat cne ...annda sure ke yg senyap tu baik??dose suara tu mayb la terlepas tp dosa lain???jgn judge org by its luaran ye ahahaha.ak mmg nak jd baik pn tp sabar la plahan2 aduyai tgk la ak dibesarkan katna?fmly ak pn biasa2 ja bkn geng masjid pn hurmmmmm.pntla kot nie tp takpa rumah sukan ak johan tde pe pn ak ada gak sumbang mata hahaha poyo gitu aduhaiii penatnya hari nie  tak sanggup mak .ak nk tido awai..ak mengaku la kan perangai ak mmg la dasyat,kuat bising,tp 1 je ak mampu elakkan iaitu bab bergedikan dgn laki nie ak mmg la tak rapat ngn laki thts why arr ak ngn dia tuhh kwn jap ja tuuu pn asik gadoww hehe ape pn chill la kan ak tak kisah pn pasai nie semua.sapa nk kwn ak kwn tak nk sudah mana2 yg tak suka perangai ak lu blh blah wa tara kisah k bye............

No comments:

Post a Comment