Thursday, 16 May 2013

EXAM

 Salam hahahaha... ermm wah seronoknya aku tak tido lagi. Mcm pelik je hahaha. Alala biasala nak exam buat rajin pulak huh! Biasa la budak2 zaman sekarang mmg suka pun Belajar untuk EXAM bukan sbb belajar nak dapatkan Ilmu ngeh2 .

Mcm biasa time2 cni pun aku mmg kene jadi AJK makanan haha iaitu beli air untuk pelajar2 cemerlang ni nak study haha . Saja aku join mereka kut2 lah boleh jadi cemerlang sama .



Haha nampak tak keselekehannya disitu haha mereka suka buli sy ! hahaha nak kopi kaw lah haha nahh Hambikk poning palo den minum kopi kaw nihh hahaha. Apa pun Aku ucapkan selamat berjaya dengan cemerlang untuk exam kali ini PISMP SEJARAH SEM 1 2013! Chaiyok2 ! 

Andai bukan rezeki aku untuk menjadi seorang pendidik. InsyaAllah aku tak akan mengalah! aku akan sedaya upaya berusaha memajukan diri sendiri untuk mencapai impian aku walau dengan apa jua cara sekalipun. Insya Allah rezeki ada di mana2 .

..Salam..



1 comment:

  1. suuwweeet sangat aju ni wish goodluck kat blog. :D

    ReplyDelete