Monday, 30 July 2012

PAuse kejap :)


      HAI.. saja !nk bgtahu buat masa sekarang ,hati aku sedang pause utk insan yang bergelar lelaki.(haha mcm la selama nie layan sgt kaum adam tuhh hee sorry to say! ).

      Sudah2 jgn try tekan button play ehh kat hati ak tuhh sbb dia tgh tgu pemilik tulang rusuk aku yg tekan PLAY one day InsyaAllah sbb tuhh la u ollss tak nampak pun butang play kat situ kan hahaha! i dah sorokkan da! :)..(GELI PULAK AKU CAKAP BOUT NI)

     Hati saya sedang dahaga kasih sayang daripada Allah..Sangat haus akan cinta darinya :( ...Tanpa dirinya siapalah aku nie,Hamba Abdi kepada Allah semata2..aku hidup untukNya ,semata mata untukNya.Sekuat mana pun aku bekerja di dunia nie takkan dapat bayar segala kebahagiaan n nikmat kehidupan yg Allah berikan pd aku.Aku mmg tak sempurna.Tak payah cakap la aku mmg tahu so tak kisah la just be myself.Hanya Allah yg tahu siapa aku sebenar :)

      Mungkin siapa yg baca blog ak agak tak percaya kalau tgk aku depan2 ..Tp saje nk cakap,fizikal tak dapat menzahirkan ape yg tersirat dalam hati.Dan tak semua penulisan dapat membuatkan kite menilai seseorang tuhh mcmana :)

4 comments:

  1. hahaha Semua ini Allah yg bg :P

    ReplyDelete
  2. aju.. perhh kalau dah pause mesti start balik. nasib baik tak stop. hehehehhe

    ReplyDelete
  3. mmg la kalau stop! gamaknya tak kawen la eden hahaha

    ReplyDelete