Saturday, 14 July 2012

Alhamdulillah

      1st at all ak saja nk kata buat sementara waktuhh nie blog nie agak huduhh sbb template biasa ja..ak pun tak tau pasai apaaa..nt ada masa lapang ak ejazz balikkk...tahniahh kalian semua dapat tawaran ke IPTA n IPTS ..ape pun ak tetap berbangga n bertuah jugak sbb dpt blaja kat IPG nie... lalalala....1st dapat tahu pasal anda ak agak terkilan n takpa baguihhh laaa suka tgk orag berjaya..


Langkah aku tak kan terhenti sampai di sini Insya Allah...aku akan terus belajar hingga ke hujung nyawa.bukan nk belagak atau lawan sesiapa tp dahh impian ..Dr Falsafahh Major Sejarah Amin9..Semua punn yg kenal ak tau yg aku tak kan menyerah selagi tak dpt ape aku nk ..n what i want is i wanna b a rich muslimmmmm...daaaa i hv a work that i wanna doo adooooiiiyaiii tak reti speaking punnn lalala..tata <3
  




No comments:

Post a Comment