Thursday, 3 May 2012

mystuffffff. . .


Hahahaha ...Tenis??aku tak tahu knpa minat gila main game nie lg2 kalau lawan yg betul2 miss nk main ngn cikgu aku yg hensem tu(kui3) hahaha tetiba ja...ak main pun since unur 16 tahun. dulu mana hebat hahah sekarang pn tp enjoy la. nie je game yg ak paling minat hehehe. . .sukan serius dapat melegakan tekanan tak caya ce try. . . . .




nie pasal lain plak :::::::::::::::::::

         tak habis bercakap ttg jdoh haishhh kesian malang sedih la aku! huh padahal perjalanan nie panjang lg diri sendiri pn tak terurus,emosi pn kdg2 tak terkawal kau hengat senang sgt kah nk kawen??aku la kan pelik btul la huuuu .bercakap pasal cinta,jujur dari hati ak mmg kosong sgt2 bukan ape biarla cinta ak limited tuk pemilik tulang rusuk ak nie errr..siapakah?tu nt akan terjawab juga kalau  ada rezeki adlah kan..ustazah kata org tak kapel bukan sbb tak laku tp sbb cinta dia limited edition heee...kalau kalian masih ckp2 ak ngn si dia tu ckp la huuu ak tak kisah ckpla...ak dgr ja sbb mmg dr dulu pn bukan ada laki len pn dalam hidup ak dia ja yg rapat dgn ak..tp hakikatnya ak mmg da jauh dr hidup dia jauh sgt2 mmg tak pernah ade ape2 antara kami mgkin teman tapi mesra 1 ketika dulu tp sekarg dah tak bila ..tah ak pn tak tahu sejak bila huhu..

        Haishhh ...exam nk dekat ..nahas la aku!!!!!!!!! takut gagal :( hehehe...nt ak blaja naaa. . . .nk kasut baru..nk kasut baru..heshhh tak sabarnya nk balik umah errr mesti syokk kan ...huu huuuuu ...tak paham muka ak mmg muka onar ka?hahaha asal jahat ja bg ak haha tak kisah la pulun2!kalau ak tak wat tue tak mengapa  lah kan nk kata ak pn terima ja no wuryyy k la my dear nt kita sambung lg naa tc muahhh :)


No comments:

Post a Comment