Tuesday, 1 May 2012

hai bai..

selamat hari pekerja :)

hahahahaha puas hati ak dapat block kau hamik kau poyo sgt aha!ok tu misi yg terakhir sudah kan best nya hepi ak now maksalah ak cuma nk bg hp dia tu je pas tu mmg setel ak tak mau hadap lg muka kau yes!kosong3 aha ak da FREEE yebbbahhhhh aku suka kali nie .tak tahu npa hepi sgt nie tak terkira ..may b ak da dapat semua yg ak nk hahahah! yesssssssss seronok :)...bab cinta sudahla hahaha ak suh mak ayah ak ja carikan sweet gitu aku kena wat nota plak ann ptg nie ahahaha ok tde hal hope semangat terus ada grrrr Frennn kalian mmg rajin gudluck muahahahahaha bagus2 hidup sejarawan dan sejarawati tetiba ja ak semangat nie apasal hahaha sbb dgr lagu tuhh kot...siap lending2 atas sana gunung kinabalu hahaha ....tiada keretamu tak apa2 bah! bapak ku ada jet terbang sini sana...muahahahaha lawak nk exam dahla cuak ke??tak la sgt ak plak kan jgn panggil aju la kalau nampak ak study beriye tuhhh hahaha not me la .... bukan apa ak nie bukan minat akademik sgt pn ak suka main ja haha..lg ak suka wat onar dsb......pas smayang la ak blaja ye jgn la garang masa depan tu milik Allah dia yg tentukan so reda jewla.ala time nie duk asak2 blaja nk kejar pointer nt gaji sama jugak hahahah!puiii berlagak je ........aha aku da kapel ngn anak dato 8 bulan??aku nk tergelak sampai pecah perut unnn ada biar lantak situ hahahaha biar org ingt ak  da ada bf ..senang citer .padahal ak jer yg tahu welksss kau ingt ak seng2 nk suke org?hah sorry la !ganas nie hu ak lembut bila ngn famly ak jer muahahahahahaha muah love u mom n dad

Dear...aha kat dunia nie kau hot ak komfem akhirat nt pn kau hot ..hot kena bakar !fuhh ak tak kata ak baik pn ak nie lg jahat kottt pesan tuk diri ak.ak un onar jugak ngeee .ak ngh mencari kesempurnaan la nie....ala tlg la pakai tudung kwn huhu tutup aurat dgn sempurna alalala tak yah nk hot sgt nt takut tebakar je ak pn ...
hu pesan ja sbb ak pn tak semurna :)

No comments:

Post a Comment